Sanayi esnafı ekim ayında tapularını almaya başlıyor

Sanayi esnafı, ekim ayı sonu itibariyle tapularını almaya başlayacak.

Sanayi esnafı ekim ayında tapularını almaya başlıyor
Bayburt Postası - Tasfiye Halinde S.S. 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2019 hesap yılı olağan genel kurulu 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi D Blok 4/1 nolu işyerinde yapıldı.
Genel Kurul Toplantısına Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman, Yönetim kurulu ve kooperatif üyeleri katıldı.

Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman, geçtiğimiz günlerde çözülen tapu sorununu hatırlatarak, borçlarını ödeyen sanayi esnafına tapularını vereceklerini belirtti. Kahraman, "Tapu işlemlerimizin sonuna gelmiş bulanmaktayız, genel kurulumuzdan sonra en kısa zamanda ortaklarımızın tapularını vermeyi hedeflemekteyiz. En geç ekim ayının sonuna kadar ortaklarımızın tümünün borçlarını ödemesi gerekmektedir. Borçlarını ödeyen ortaklarımızın tapu işlemleri başlatılacak olup, borçlarını ödemeyen ortaklarımızın tapu işlemleri borçlarını bitirene kadar bekletilecektir. İşlemlerimizin hızlı şekilde ilerlemesi ve kooperatifimizin tasfiye edilebilmesi için ortaklarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz" dedi.


Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu Başkan Cengiz Kahraman tarafından, Denetleme Kurulu Raporu İbrahım Sarıaslan tarafından, Bilanço, Gelir-Gider ve 2020 Tahmini Bütçe Taslağı Kooperatif Müdürü Baki Meral tarafından ortaklara okundu. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ibrası ve bilanço ve gelir-gider hesapları, genel kurula katılan ortakların oyları ile ibra edildi. 2020 yılı tahmini bütçesi genel kurula katılan 55 ortağın oyuyla kabul edildi.

2020 Yılı Kooperatif Aidatları

31.10.2020 tarihine kadar 60 m2 işyerleri için; 460 TL, 120 m2 işyerleri için; 700 TL, 180 m2 işyerleri için 825 TL, 240 m2 işyerleri için 950 TL üye aidatlarının ödenmesi hususu genel kurula sunuldu. Genel kurula katılan 55 ortağın kabul oyuyla üye aidatları kabul edildi.

Kooperatif yönetim kurulu seçimine tek liste giren Cengiz Kahraman, 55 ortağın oyuyla 2 yıllığına seçildi.

Yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

Asil üyeler:
1-Cengiz KAHRAMAN                                                  
2-Sani MELEKOĞLU                                                      
3-Hacı Mehmet KAYALI

Yedek üyeler:
1- Mehmet Ertaç
2- Vahdet Kıyar
3- Yusuf Sisnelioğlu

Kooperatif Genel Kurulu 21 Şubat Sanayi Sitesinin kuruluşunda ve kuruluş sonrası görev almış başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmiş kooperatif ortaklarına plaket töreni ile sona erdi.

Yaşayan eski yönetim kurulu üyelerine plaketleri kendilerine takdim edilirken, vefat etmiş olan eski yönetim kurulu üyelerine plaketleri yakınlarına takdim edildi.

Plaket takdim edilen isimler şöyle: Hacı Mahmut Sekmenli, Selahattin Karaman, Nafiz Kahraman, Ahmet Işık, Metin Dürüster, Hacı Bayram Sarıaslan, Adem Aydoğdu, Turgut Tayfur, Mehmet Şipal, Halil İbrahim Atayeter, Metin Kopuzlu, Mücahit Kurdal.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.