Mum ışığında seçim

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri heyecanı başladı. Trafolarda gerçekleşen arıza nedeniyle şehir merkezinde yaşanan elektrik kesintisi seçimlere de yansıdı. Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen ve çok sayıda üyenin katıldığı seçimlerde üyeler oy kabinlerinde mum ışığında oylarını kullanıyor.

Mum ışığında seçim

Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri heyecanı başladı. Trafolarda gerçekleşen arıza nedeniyle şehir merkezinde yaşanan elektrik kesintisi seçimlere de yansıdı. Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen ve çok sayıda üyenin katıldığı seçimlerde üyeler oy kabinlerinde mum ışığında oylarını kullanıyor.

Bayburt, patronunu mum ışığında arıyor...600’e yakın üyenin kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için üyeler bugün saat 17.00’ye kadar oy kullanabilecek. 7 grupta gerçekleşecek seçimlerde üyeler öncelikle meslek komitesini ve meclis üyelerini belirleyecek.

Dört ayrı listeden çıkan meclis üyelerinin başkanı belirleyeceği seçimlerin sonucunda ise başkan adaylarından Hayri Tekin, İbrahim Yumak, Nafiz Yarımer veya Yılmaz Kaya BTSO Başkanlığı'nı ilan edecek. Şehir merkezindeki elektrik kesintisine rağmen oy verme işleminin devam ettiği seçimlerin sonuçları bugün akşam saatlerinde belirlenecek.

Öte yandan Aras Elektrik A.Ş.'den edinilen bilgiye göre elektrik kesintisinin geçici olduğu ve arızanın giderilmeye çalışıldığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.