Elektrikli Araç Üniteleri Üretme Fabrikasının temeli Bayburt OSB'de atıldı

Bayburt'ta 500 kişiyi istihdam edecek olan Elektrikli Araçlar Enerji İstasyonu Üniteleri Üretme Fabrikasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Elektrikli Araç Üniteleri Üretme Fabrikasının temeli Bayburt OSB'de atıldı

Bayburt Postası -  Törende Vali Cüneyt Epcim, Bayburt'un bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük yatırım organizasyonuna imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yaklaşık bir yıl içerisinde üretime başlaması planlanan fabrikada kademeli olarak 500 kişinin istihdam edileceğini belirten Epcim, "Burada elektrikli araçların enerji istasyonları için üniteler üretilecek önemli bir tesis oluşturulacak. Kademeli bir şekilde 150 ile başlayarak 500 kişinin çalışabileceği bir teknoloji merkezi hedefleniyor. Bu Bayburt tarihindeki en büyük özel sektör yatırım projelerinden biridir. Merkez Bankası Başkanımız Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'na, Milletvekilimiz Fetani Battal'a ve araştırmacı yazar İhsan Aktaş'a bu projeye öncülük ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Crypto Carbon Energy Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karaozan da firma olarak Bayburt'a önemli bir yatırım yapacaklarını belirterek, "Toplamda 500 kişinin istihdam edileceği bu yatırım, Bayburt için çok önemli bir proje olacak. Burası aynı zamanda bir teknoloji merkezi olacak ve şirket olarak başka yatırımlarımızı da planlıyoruz. Bu projelerin Bayburt'a ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

BİSİKLET FABRİKASI 

GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bayburtlu İhsan Aktaş ise, Bayburtla ilgili ikinci bir fabrika duyurusunun daha olacağını belirterek, önümüzdeki 2-3 ay içerisinde Hyper Şirketi tarafından bisiklet fabrikasının kurulacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KIYAMET 1 yıl önce

KIYAMET KOPMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN, YAPILAN İBADET KABUL OLMAZ.FUZULİ YERE KENDİNİZİ YORMAYIN

Avatar
mecit 1 yıl önce

Gün olur Akp nin askerliğini yapan herkes o sıradaki gibi dizilirler. Göreceksiniz az kaldı.

Avatar
Yusuf 1 yıl önce

Bu hizmet eğer bayburta getirilse devamıda Allah'ın izni ile gelir. Doğru yapılana doğru diyeceksin ki kiymeti olsun. Kim yaparsa yapsın ellerine sağlık

Avatar
MTK 13 ay önce

Admin, bu haberin şu an ki aşaması hakkında haber yapabilir misiniz? seçimden önce ortaya atılan bir haberdi. akibetini merak ediyoruz.