Bayburt’ta istihdam ve mesleki eğitim toplantısı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 Yılı 1. Olağan toplantısı yapıldı.

Bayburt’ta istihdam ve mesleki eğitim toplantısı
Bayburt Postası - Bayburt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2020 yılı ilk toplantısı Vali Yardımcısı Halit Benek başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Vali Yardımcısı Halit Benek'in açılış konuşması ile başladı. Bayburt’ta istihdam ve mesleki eğitim durumunun öncelikli olarak gündeme alındığı toplantıda Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 2019 yılında yürütülen işe yerleştirme, danışmanlık, işgücü yetiştirme, işsizlik sigortası, çalışma ilişkileri, işgücü piyasası izleme hizmetleri ile denetim kurulu çalışmaları değerlendirildi.

İŞKUR İl Müdürü M. Abdullah Kahveci, toplantıda Kurul üyelerine 2019 yılında istihdama yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Katılımcıların istihdam ve işgücüne yönelik görüş ve önerileriyle toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.