Bayburt Belediyesi'nin BYTAT Satış Ofisi hizmete açıldı

Geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Bayburt Belediyesi Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası’nda üretilen ürünlerin satışının yapılacağı ofis faaliyete geçti.

Bayburt Belediyesi'nin BYTAT Satış Ofisi hizmete açıldı

Bayburt Postası - Şeyhhayran Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu altında bulunan işyerinde ayrıca kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan belediyenin bir diğer istihdam odaklı projesi Et İşleme Tesisi’nde üretilecek ürünlerin satışı da yapılacak.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, satış yerinin açılışı ile beraber vatandaşlara ürün arzının başladığını belirterek, “Geçtiğimiz ay Bayburt Belediyesi tarihinde bir ilk olan vatandaşlarımıza belediye bünyesinde istihdam olanağı sağlayan Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de bu ürünleri vatandaşlarımıza ulaştırmak adına fabrika satış mağazamızı faaliyete geçirdik. Vatandaşlarımız bu mağaza aracılığı ile fabrikamızda üretilen tüm ürünlere kolaylıkla ulaşabilecek” ifadelerini kullandı.

Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak yüzde yüz doğal olan ve el değmeden ürettiğimiz ürünleri vatandaşlarımıza arz ediyoruz. Mağazamız hafta içi 09.00-18.00 hafta sonu ise Cumartesi 09.00-14.00 saatleri arası açık olacak. Vatandaşlarımız fabrika satış mağazamızdaki ürünlere direkt olarak uygun fiyatlarla ulaşabilecekler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 1 yıl önce

İnternet sitesi oluşturulsa ve buradan da sipariş sağlansa?

Avatar
Bayburtlu Garip 1 yıl önce

Geçmişte niye satı devlet et kombinası ve süt fabrikasını? Kiraya verile idi, çalıştıramayandan tekrar alınıp başka çalıştırabilecek kişiye verilmesi gerekmez mi idi? Şimdi bu yerleri parayla dahi alamazsın.
Devlete ait işletmelerin satılması yanlış ancak kiralama uygulamasına gidebilir. Çalıştıramayanın da elinden almalı devlet. Satılan yerler şimdi düğün salonu, özel okul vs. Korkarım buranın da akıbeti böyle olmaz. Ah canım devlet ah ah.....

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 1 yıl önce

AFİYET OLSUN...

Avatar
Bayburtlu 1 yıl önce

Online mağaza da açılmalı. Ya da online büyük satıl sitelerinde üyelik ile satış yapılabilir. Bayburt’tan çok Bayburt dışında Bayburtlu var.

Avatar
Temuçin 1 yıl önce

Güzel ve anlamlı bir girişim. Umarım etkinliğini yıllara aktarır. Ne ki ürün listesi ve güncel satış ederleri de sanal ortamda belirtilmeli. Söz gelimi ben Ankara'dan ürün alımı yapabilecek miyim? İnternet alışı yapabilecek miyim? Emek verenler sağolsun.