Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi 10. Yaşında

2011 yılında kurulan Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi 10. Yaşını kutladı.

Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi 10. Yaşında

Bayburt Postası - Her yıl daha modern ve daha deneyimli bir kadroyla eğitim-öğretim hayatını sürdüren Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi, kuruluşunun 10. yılını okulda düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Pasta kesilen ve çocuklarla çeşitli oyunlar oynanan etkinlikte bir konuşma yapan Özel Sevgi Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakımevi İdari Sorumlusu Pınar Yıldız, "Sevgimizle bize gelen miniklerimizi çiçek gibi yeşerttiğimiz yıllardan 10.'sunu sevgi çiçeği ailemiz ve çocuklarımızla kutluyoruz" dedi. 

Pınar Yıldız, hedefleri hakkında bilgi verdiği konuşmasında, "Kuruluşumuz, çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan eğitim programları çerçevesinde 10 yılı aşkındır hizmet vermektedir. Bizler bu yola çıkarken sevgi yolu ile çok sevdiğimiz çocuklarımızın ne olabileceğinin ve ne olması gerektiğinin farkına varmalarını, potansiyellerini gerçekleştirmeleri için küçük adımlar atmaya başlamalarını arzuladık. Bugün geldiğimiz noktada çocuklarımıza verdiğimiz sevgi ve emeğin karşılığını görmek bizleri çok gururlandırdı. Bugünün vermiş olduğu güç ile daha başarılı, sevgi doluyılların olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.