Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Bayburt ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bayburt'a geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Bayburt ziyareti

Bayburt Postası - Bayburt ziyaretini Bayburt Valiliği ile başlatan Bakan Tekin, bina önünde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyleyen Tekin, “Allah, bu ülkenin bütünlüğüne göz koyan düşmanlarına fırsat vermesin, Allah bizlere bu bayrak altında yaşamayı nasip etsin. Cumhurbaşkanımız sizlere çok teşekkür ediyor, sizlere ayrı ayrı selamlarını, saygılarını sunuyor. Ben de bu vesileyle sizlerin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Allah hep bu güzelliklerle tekrar tekrar bayramlar yaşamayı nasip etsin, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Şeref Defterini imzalayan Bakan Tekin, Valilik makamında kurum amirleriyle sohbet etti.

Bayram tatilli dolayısıyla il gezileri düzenlediğini ifade eden Bakan Tekin, "Biz, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla illerimizi dolaşıyoruz. Eğitim-öğretim yılına hazırlık açısından bir eksiğimiz, bir yanlışımız, çözülmesi gereken bir problem var mı onlara bakıyoruz. İllerde bir toplantı organize edemesek bile şehirlerimizde küçük bir problem varsa bize aktarılır, problem büyümeden biz de çözeriz diye düşünüyorum. Hem bayramlaşma, hem de böyle kısa bir ziyareti birleştirerek gerçekleştirmiş olduk" şeklinde konuştu. 

Valilik ziyaretinin ardından Bayburt Belediyesi'ne geçen Bakan Tekin'i Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci karşıladı. Bakan Tekin'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Pekmezci, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Şeref Defterini imzalayan Tekin, belediye makamında da protokol üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Bakan Tekin, belediye ziyaretinin ardından AK Parti ve MHP Bayburt İl Başkanlıklarını ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.