Hayırsever Makbule Küçükçalık'ın Gökçedere'ye kazandırdığı okul açıldı

Kayserili hayırsever Makbule Küçükçalık'ın Gökçedere Beldesi’ne kazandırdığı ilkokulun açılışı yapıldı.

Hayırsever Makbule Küçükçalık'ın Gökçedere'ye kazandırdığı okul açıldı

Bayburt Postası - Türkiye'nin birçok yerinde eğitim yatırımları gerçekleştiren hayırsever Makbule Küçükçalık, Bayburt'un da eğitim ihtiyacına dokundu. Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'nun girişimleri sonucu Bayburt'a kazandırılan ilkokulun açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. 

5 ay önce sözü alınan ve hayırsever Küçükçalık ailesinin yoğun gayreti ile 90 günde tamamlanan okul resmi törenle açılırken, okulda eğitim-öğretim de başladı. 

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci tarafından Küçükçalık aile fertlerine Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına plaketler takdim edildi. Törende yapılan konuşmalarda hayırsever Makbule Küçükçalık ve Küçükçalık ailesine teşekkür edildi.   

Okul bahçesine fidanlar da dikilen törene Vali Epcim ve Başkan Pekmezci'nin yanı sıra Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mutlu Türkmen, Demirözü Kaymakamı Betül Büyükkılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Kenan Yavuz Etnoğrafya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, öğrenciler ve köy sakinleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruhi 2 yıl önce

Başta Makbule Küçükçalık olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.