Emre Hoca ve öğrencilerinin ‘özel’ bilim sınıfı

Fen Bilimleri öğretmeni Emre Özel ve öğrencilerinin hazırladığı özel bilim sınıfı görenleri şaşırtıyor...

Emre Hoca ve öğrencilerinin ‘özel’ bilim sınıfı
Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından açılan yarışmaya katılmak için Fen Bilimleri öğretmeni Emre Özel ve öğrencilerinin hazırladığı özel bilim sınıfı görenleri şaşırtıyor.

Bilim merkezini andıran özel tasarımlı sınıfta; ağaç kütüphane, big bang teorisini tasvir eden tablolar, materyal ağaçları, bilim insanları köşesi, fen bilimleri görselleri, böbrek şeklinde öğretmen masası ve renk tayfından oluşan kalorifer petekleri gibi bir çok bilgi görsel şölen eşliğinde yer alıyor.



Beşpınar Köyü Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Emre Özel ve öğrencileri tarafından tasarlanan özel fen bilimleri sınıfı Beşpınarlı olan Kenan Yavuz, Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Celal Şahin, Okul Müdürü Selim Beşel ve öğrencilerin katıldığı törenle açıldı. 

Tasarımıyla dikkat çeken sınıf hakkında Fen Bilimleri öğretmeni Emre Özel şu bilgileri verdi:

"Öğrencilerimizin kendini ev ortamında hissedebileceği, zil çalar çalmaz eve gitmeden bilimsel yayınlara ve materyallere anında ulaşabilecekleri bir merkez tasarladık. Şimdiden tüm öğrencilerimiz sınıfımızda ders işlemek için sabırsızlanıyor.”




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 8 yıl önce

İçtenlikle kutlarım.

Avatar
Hüseyin kaçmaz 8 yıl önce

Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Kendisine, arkadaşlarına ve de öğrencilerine başarılar diler yeni tasarım ve projelerinde başarılar dilerim

Avatar
zübeyir 8 yıl önce

Eğitimci böyle olsa çocuklara da aile helal süt verdi mu kim tutar bizi
Yürü Hocam Yürü bu Azimle