Emniyetten öğretmenlere 'narkorehber' eğitimi

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü faaliyetleri kapsamında öğretmnelere 'narkorehber' eğitimi verdi.

Emniyetten öğretmenlere 'narkorehber' eğitimi
Bayburt Postası - Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda ortaöğretim düzeyinde görev yapan öğretmenlere yönelik, Covid-19 salgını çerçevesinde alınan tedbirler göz önünde bulundurularak internet ortamında Narkorehber eğitimi verildi. Eğitime toplam 196 öğretmen katıldı.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sosyolojik, fiziksel ve ekonomik olarak toplumu zayıf düşüren, özellikle geleceğimizin teminatı gençlere zarar veren, terör örgütleri ve diğer suç örgütlerinin önemli bir finans kaynağı olan uyuşturucu ile topyekün mücadelemiz kapsamında; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden şahısları adalete teslim etme çalışmalarımızın yanı sıra bağımlılığın önüne geçebilmek adına başta anneler ve öğretmenler olmak üzere vatandaşlarımızı duyarlı hale getirebilmek için bilgilendirme faaliyetlerimiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.