‘Elim Sende Topluluğu’ndan kampanyaya destek çağrısı

Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ‘Elim Sende Topluluğu’ Bayburt halkını köy okullarına yardım kampanyasını destek vermeye davet ediyor. 

‘Elim Sende Topluluğu’ndan kampanyaya destek çağrısı

Bayburt Postası - Topluluk Danışmanı Öğretim Görevlisi Dr. Tunahan Filiz, köy okullarında özellikle okul öncesi eğitimin araç-gereçlerinin temin etmekte zorlandıklarını, çeşitli platformlardan yapılan duyurulara sessiz klamyarak böyle bir kampanya başlattıklarını belirterek, Bayburt halkını kampanyaya destek vermeye davet etti. 

Tunahan Filiz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Küçük Çocukların Kalplerine Dokunmak ve Yüzlerinde Bir Tebessüm Oluşturmak

Her çocuğun eşit eğitim alması gerektiği sürekli ifade edilen konuların başında gelmektedir. Ancak köy okullarına devam eden minik yavrularımızın çeşitli sebeplerden dolayı özellikle okul öncesi araç- gereçlerini temin etmekte zorlandıklarını biliyoruz. Öğretmenler araç-gereç eksikliğinden dolayı çocukların eğitimlerinde çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadır. Çocukların yaşamış oldukları bu zorlukların giderilmesi ve eğitimlerine daha etkili bir şekilde devam edebilmeleri için desteğe ihtiyaç duyduklarını çeşitli yardım platformlarında gözlemliyoruz. Bayburt Sağlık Hizmetleri MYO Elim Sende Topluluğu olarak köy okullarında eğitimlerini sürdüren okul öncesi öğrencileri ve ilkokul öğrencilerinin kırtasiye malzemesi ve giyim ihtiyacını karşılamaya yönelik başlattığımız kampanyaya sizleri de davet ediyoruz. Bu anlamda bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Şimdiden teşekkürlerimizi sunarız."

Öte yandan kampanyaya destek sunmak isteyenler 05353463584 numara ile iletişime geçebilirler.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 1 yıl önce

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU'NA TEBRİK'LER BAŞARILAR