Demirözü’nde ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’

Demirözü’nde Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje sergisinin açılışı ile yapıldı.

Demirözü’nde ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’
Bayburt Postası - Serginin açılışı Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun’un katımıyla gerçekleşti. Bu tür etkinliklerin hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimi olduğunun, gençlerin yaratıcılığının ortaya çıkmasında büyük rol oynadığının altını çizen Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, ortaya çıkan bu projelerin öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin sunulduğu stantları gezen Coşkun, projeleri tek tek inceleyerek, projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti, başarılar diledi.

Açılışa Kaymakam Coşkun’un yanı sıra Bayburt Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çiğdem, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.