Bayburt Vakfı'ndan “Türkiye Yüzyılı ve Gençlik” Paneli

Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından düzenlenen  “Türkiye Yüzyılı  ve Gençlik” konulu panele Bayburt Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Bayburt Vakfı'ndan “Türkiye Yüzyılı ve Gençlik” Paneli

Bayburt Postası - Türkiye Yüzyılı stratejilerinin genç nesil düzleminde ele alındığı panelde, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, lise düzeyindeki öğrencilerin Bayburt Üniversitesi'ni tercih etmesini temenni ederek, panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

GENAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş moderatörlüğündeki panelde; AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Yeni Şafak-TVNet'ten gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ve Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk Türkiye'nin gelecek yüzyılı hakkında konuştular.

Busenaz Sürmeneli Spor Salonu'nda düzenlenen panele; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, kurum amirleri, akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 1 yıl önce

Bayburt Vakfı bir siyasi partinin seçim vaatletine ne zamandan beri sözcülük yapmaktadır. İş bilmezlerin elinde kalan vakıf siyaset hevesi olanların üzerinde tepindiği acınası bir hale gelmiş. Nerede Rahmetlik Kurban Yazoğlu nerede bunlar. Bu ayıp her seçimin gediklisine yeter de ya diğer üyelere ne oluyor. Ayıp değilmi hepimizin vakfını siyasallaştırıyorsunuz. Tıpkı dernekte olduğu gibi. Bir Bayburtlu olarak kınıyorum.

Avatar
VELİ 1 yıl önce

ÖĞRENCİYE SİYASET YAPMAYIN

Avatar
Bayburtlu 1 yıl önce

Sayın Valimiz acaba muhalet partilerinin organize ettiği bir programa katıldı mı?
Yada Muhalif Vakıfların organize ettikleri programlara katılıyor mu?
Ben görmedim gören varsa cevap yazmasını rica ediyorum.
Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil bey vakfı kullanarak reklamını yapma istifa et sonra siyaset yap tabi bu şehirde şahsının karşılığı varsa...

Avatar
Ahmet 1 yıl önce

Bayburt Vakfı Başkanı yıllardır aday olmak istiyor,madem siyaset yapmak istiyorsun Bayburt Vakfını kullanma o vakıf tüm Bayburtluları temsil ediyor olması lazım, senin siyasi ikbal sağlama hırsın vakfın saygınlığını yitirmesini sağladı.Yazıklar olsun size ve sizin gibilere...
Bayburt'lu size prim vermeyecektir bilesin. O harcamaları Vakfın parası ile yaptıysanız da haram zıkkım olsun.

Avatar
ahmet 1 yıl önce

Bayburt vakfı ya da yönetim kurulu üyeleri bir açıklama yapmayacak mısınız?

Avatar
Gada 1 yıl önce

Yuuuuh