Bayburt Üniversitesi ile MTTB işbirliğinde Tarih Akademisi

Bayburt Üniversitesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bayburt Teşkilatı bünyesinde bulunan İdeal Gençlik Topluluğu tarafından, Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşecek olan “Tarih Akademisi” konferansları başlıyor.

Bayburt Üniversitesi ile MTTB işbirliğinde Tarih Akademisi

Bayburt Postası - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bayburt Teşkilat Başkanı Mehmet Asif Alan, Tarih Akademisi ile ilgili açıklama yaptı. Alan, kayıyları devam eden akademi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Tarih alanından duayen isimleri ağırlayacağımız Tarih Akademisi 17 Ekim - 31 Ekim 2022 tarihlerinde Bayburt Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Gerek konuları gerekse konukları bakımından Bayburt’umuzun istifadesine sunacağımız Tarih Akademisi konferanslarının ilk günü, 17 Ekim 2022 Pazartesi saat 15:00’de Tarihçi Yazar Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çalık tarafından “Yakın Tarihle Yüzleşmek” konusu ile gerçekleştirilecektir. Tarih Akademisi konferanslarına katılım sağlayanlar, akademi sonunda Katılım Belgesi almaya hak kazanacaklardır. Tarih Akademisi konferanslarına katılım ücretsiz olup tüm vatandaşlarımıza açık olarak yapılacaktır. Akademinin diğer konferansları hakkında bilgilendirme yapılacak olursa:

• Tarih Akademisinin ikinci konferansında Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Süleyman Çiğdem tarafından “Tarih ve İnsan İlişkisi (Tarih Öncesi ve Eski Çağ Tarihi Okumaları)” sunumları gerçekleştirilecektir. (21 Ekim 2022 Cuma, Saat:15.30, Yer: Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu)

•  Tarih Akademisinin üçüncü konferansında Doç. Dr. Ramin Sadık tarafından “Türk Devletleri Teşkilatından Türk Birliğine” konulu konferans gerçekleştirilecektir. (21 Ekim 2022 Çarşamba, Saat:15.00, Yer: Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu)

•  Tarih Akademisinin dördüncü ve kapanış konferansı Tarihçi Yazar Mustafa Armağan tarafından “Tarihimizle Hesaplaşmak” konulu konferans ile nihayete erecektir. (31 Ekim 2022 Pazartesi, Saat:15.00, Yer: Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu)

Tarih Akademisi’nin başta lise ve üniversite öğrencileri olmak üzere bizler için istifadeli geçmesi dileğiyle, başta Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutlu Türkmen’e ve Üniversitemiz Yönetimine, İdeal Gençlik Topluluğumuza ve tüm paydaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim."

Öte yandan açıklamada Tarih Akademisi kayıtları devam ettiği belirtilerek, akademiye kaydolmak için bağlantı paylaşıldı.

Tıkla ve kaydol: https://forms.gle/pQEpAGutsgXjJfLA9


 


 


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2 yıl önce

MaaşAllah, çok verimli ve istifadeli isimler olacak...

Avatar
Enver 2 yıl önce

MaşaAllah,istifadeli geçer inşaAllah.Allah yardımcınız olsun…