Bayburt'ta talebe göre balık, 30 dakika içinde hazır!

Bayburt'ta Çarşı Köprüsü başında balık satışı yapan Ali Diktaş, müşterilerinin taleplerine göre tezgâhtan seçilen balıkları yarım saat içinde temizleyip teslim ediyor.

Bayburt'ta talebe göre balık, 30 dakika içinde hazır!

Bayburt Postası - Bayburt'ta işini özenle yapan ve bu konuda whatsapp hattı kurarak, müşterilerinin öncesinden siparişlerini vermelerini sağlayan Ali Diktaş, öğrencilere yönelik farklı bir hizmet daha gerçekleştirdi. Diktaş, öğrencilerin balıklarını temizlemenin yanı sıra hem de pişiriyor.

Günlük taze balık çeşitleri ile hizmet veren Ali Diktaş, siparişlerini daha çok whatsapp hattından aldığını belirterek, böylelikle müşterilerini bekletmediğini belirtti. Üniversite öğrencilerinden gelen pişirme talebini işyerinde gerçekleştirdiğini söyleyen Diktaş, "Normalde balıklarımızı temizleyip, istenilen şekilde kesip müşteriye teslim ediyorduk. Bir öğrenci grubu bize balık pişirir misiniz diye sorunca hayır diyemedim. İşyerime kurduğum küçük bir tezgahta bu hizmeti vermeye başladım. Çok aşırı bir talep olmuyor ama olunca da onları geri çevirmiyoruz" dedi. 

Ali Diktaş, bu yıl balık açısından bolluk olduğunu söyledi. Her gün taze balıkla müşterilerine hizmet verdiğini söyleyen Diktaş, Hamsi 15 TL, İstavrit 15 TL, Somon 50 TL, Çinekop 40 TL, Çupra 50 TL, Lüfer 50 TL'den satıldığını aktardı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 yıl önce

Kutluyorum. Trabzon dada aynı fiyatlarla balık alıyoruz.

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

ALİ DİKTAŞ KOLAY GELSİN