Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yüzde yüz doluluk

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yüzde yüz doluluğa ulaştı.

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yüzde yüz doluluk

Bayburt Postası - Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Mobilya İç Mekan Tasarımı Alanlarında dokuzuncu sınıflarda yüzde yüz doluluğa ulaşıldı. Bu oran geçtiğimiz yıl yüzde 70'lerdeydi.   

İçerisinde pansiyonu, spor salonu, halı sahası ve birçok sosyal-sportif yaşam alanı bulunan Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ilgi her geçen yıl artıyor.

Bu yıl taşımalı 10 köy okulunda öğrenim gören 666 öğrencinin öğlen yemeği Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından karşılanıyor. 

Ayrıca okul bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan Ekmek Üretim Entegre Tesisi yakın zamanda üretime başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tın li 2 yıl önce

eren paşa eren paşa elektrikte bir numara