Bayburt Deneyap Atölyesi Öğrencileri, Özdemir Bayraktar Trabzon Bilim Merkezi'nde

Bayburt Deneyap Atölyesi öğrencileri, Özdemir Bayraktar Trabzon Bilim Merkezi'nin açılışına katıldı. 

Bayburt Deneyap Atölyesi Öğrencileri, Özdemir Bayraktar Trabzon Bilim Merkezi'nde

Bayburt Postası - T3 Vakfı İl Sorumlusu Emrah Bayramoğlu ve Gençlik Merkezi Lideri Rıdvan Tuluğ rehberliğinde Özdemir Bayraktar Trabzon Bilim Merkezi’nin açılışına katılan öğrenciler, açılışın ardından atölyeleri inceledi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'la tanışan öğrenciler, Bayraktar’ın tavsiyelerini dinlediler. 

Ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencileri genel yetenek ve uygulamalı sınav ile seçerek üç yıl boyunca Yazılım Teknolojileri, Siber Güvenlik, Robotik Kodlama, Nanoteknoloji gibi teknoloji dersleri veren Deneyap Atölyesi, her öğrencisine bir bilgisayar ve her ders için ayrı ayrı setler veriyor. Atölyenin fiziki şartları Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan malzemeler ise TÜBİTAK ve T3 Vakfı tarafından karşılanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.