Başkan Pekmezci, öğretmenlere tecrübelerini anlattı

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen “Öğretmenlik Mesleğinin Vazgeçilmezlerinden Sevgi, Şefkat, Merhamet ve Saygı “ konulu toplantıda öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Pekmezci, öğretmenlere tecrübelerini anlattı
Bayburt Postası - Öğretmenlere öğrencilik ve öğretmenlik yıllarında başından geçen olaylardan verdiği örneklerle tecrübelerini aktaran Başkan Pekmezci, “Öğretmenlik kutsal bir meslek.  Bunu meslek yaşamınızın ilerleyen yıllarında daha iyi anlayacaksınız” dedi.

Eğitimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verilmesi gerektiğinden bahseden Pekmezci, “Sosyal ve kültürel aktiviteler içerisinde insanın kendine bir güven duygusu olur. Bunu sadece kültürel bazda düşünmeyin, iyi bir sporcu olan öğrenci de kendine güven duyar. Kültürel bazda, sosyal bazda ne olursa olsun çocuklarımızın gelişiminin en büyük unsuru olan güven duygusunu verebilmemiz çok önemli” diye konuştu.

Eğitimde teknolojinin önemine vurgu yapan Başkan Pekmezci, “Teknolojiyi yakalama ve takip etme adına büyük bir değişimin yaşandığı ülkemizle gurur duyuyoruz. Biz değişen ve gelişen bir ülkenin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Eğitim camiamızda da bu değişimleri gördüğümüz zaman aynı mutluluğu sizler içinde duyuyoruz. İnanıyorum ki milli eğitim camiası her geçen yıl daha iyi eğitim şartları oluşturup, çocuklarımızı geleceğe daha güzel şartlarda taşıyacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ise Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye eğitime verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederek, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Eğitimle ilgili konularda kapısını ne zaman çalsak birden hiç desteğini esirgemedi. İl genelindeki ortaokullarda deneme sınavlarını belediye başkanımızın destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Kendisine bir kez daha eğitim camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının ardından sınıfları da gezen Başkan Pekmezci, 7-B sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Ziyarette Başkan Hükmü Pekmezci’nin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Okul Müdürü Turgut Şahin ve 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Osman Doracan da yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.