Başkan Pekmezci, LGS Türkiye Birincisi Ceylin Özhan'a altın hediye etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavdan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ceylin Özhan'ı ve ailesini makamında ağırladı. 

Başkan Pekmezci, LGS Türkiye Birincisi Ceylin Özhan'a altın hediye etti

Bayburt Postası - LGS Türkiye Birincisi Ceylin Özhan beraberinde babası Erkan Özhan, annesi Sultan Özhan, Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu ve Türkçe Öğretmeni Erhan Kahraman ile birlikte Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye ziyarette bulundu. 

Özhan'ı başarısından dolayı tebrik eden Pekmezci, kendisiyle gurur duyduklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi ve Özhan'a altın hediye etti. 

Savcı olmak isteyen Ceylin Özhan ise çok çalışacağının sözünü vererek, Başkan Pekmezci'ye gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 10 ay önce

TEBRİK'LER BAŞARILAR...