Kenan Abdullahoğlu, ‘Bayburt’un İnsan Hafızası’nı okurları için imzaladı

Bayburt’un kültür ve spor geçmişinde önemli hizmetleri bulunan Kenan Abdullahoğlu, yakın bir zaman içerisinde okuyucu ile buluşan ‘Bayburt’un İnsan Hafızası’ adlı eseri okurları için imzaladı. 

Kenan Abdullahoğlu, ‘Bayburt’un İnsan Hafızası’nı okurları için imzaladı

Bayburt Postası - Akıl Fikir Yayınları’ndan yayınlanan kitap için Purut Kitabevi’nde imza günü düzenlendi. Abdullahoğlu, ‘76 yılın birikimi’ olarak değerlendirdiği kitabını okurları için imzalarken, keyifli sohbetler de yaptı. Sosyal medyayı aktif kullanan Abdullahoğlu ile yüz yüze de tanışan birçok okuru, Bayburt’un kültür hayatında önemli izleri bulunan isimlerin unutulmamasına yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür etti.

Kenan Abdullahoğlu da memleketi Bayburt’ta imza günü düzenliyor olmaktan mutlu olduğunu belirterek, dostlarına ve hemşehrilerine teşekkür ederek, imza gününü düzenleyen Purut Kitabevi sahibi Nihat Purut’a teşekkür etti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.