Doç. Dr. Hasan Aktaş, kitaplarını imzalıyor

Bayburt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Aktaş için Purut Kitabevi’nde imza günü düzenlendi.

Doç. Dr. Hasan Aktaş, kitaplarını imzalıyor
Bayburt Postası - 50’in üzerinde eser sahibi olan şair-yazar Hasan Aktaş’ın son olarak 'Osmanlı Divan Şiirinde Edebi Sanatlar' adlı kitabı okuyucuyla buluşmuştu.

Tüm kitaplarının yer aldığı stantta okurları ile edebiyat sohbetleri gerçekleştiren Aktaş’ın bugün başlayan imza günü 15.12.2019 Pazar günü de 14.00-17.00 saatleri arasında devam edecek. İmza gününe üniversite öğrencilerinin yanı sıra Bayburt halkı da ilgi gösteriyor.

Purut Kitabevi sahibi Güven Purut, Bayburt’ta kitap imza günlerini yaz aylarında Taşhan’da yaptıklarını, fakat bu aktivitelerin yaz ayları ile sınırlı kalmaması için, sadece kitaba ayrılan işletmelerinin ikinci katını bu tür etkinliklere açtıklarını kaydetti.

Bayburt’ta kitaba olan ilgiyi artıracak her türlü etkinliğin içerisinde olacaklarını aktaran Purut, “Bu kültür Bayburt’ta oturmalı. Bu anlamda kıymetli hocamız Hasan Aktaş beyefendi için bugün ve yarını kapsayacak bir imza günü düzenledik. İlgi güzel, bir canlılık getirdi. Daha çok kitap okuyucuyla buluştu. Bu da bizi maddi konunun çok ötesinde mutlu ediyor. Daha çok insanın bilgiye ulaşması, bilgiyle donanması her türlü kazancın ötesinde bir huzur veriyor” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.