Bayburtlu Arif Karaca, 'Bir Şiir Bir Nefes' Yarışmasında Türkiye Birincisi

Bayburtlu Arif Karaca, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği şiir yarışmasında Türkiye 1'incisi oldu

Bayburtlu Arif Karaca, 'Bir Şiir Bir Nefes' Yarışmasında Türkiye Birincisi

Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Gençler Arası Kültür Sanat Yarışması'nın 'Bir Şiir Bir Nefes' kategorisinde finale kalan 22 yaşındaki Arif Karaca, Ömer Lütfü Mete'nin 'Gülce' adlı şiiri ile Türkiye birincisi oldu. 

14-17 ile 18-25 yaş aralıklarında kadın-erkek dört farklı grup olarak düzenlenen yarışmada, hukuk mezunu olan ve stajyer avukatlığını sürdüren Arif Karaca, 18-25 yaş aralığında Türkiye birincisi oldu. 

Hacettepe Beytepe Kampüsü Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Arif Karaca ödülünü şair Nurullah Genç'in elinden aldı. 

Bayburtlu şair Nuh Karaca'nın oğlu olan Arif Karaca, yarışma öncesinde de sosyal medya hesaplarından beğeni ile izlenen çalışmalara imza atmıştı. 

Arif Karaca'nın yarışmada seslendirdiği ve birinciliği kazandığı Ömer Lütfü Mete'nin 'Gülce' adlı şiirini öncesinde İmaret Tepe'den seslendirmişti.

O performansı izlemek için tıklayınız... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruhi 2 yıl önce

Arif Karaca'yı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.