Bayburt'ta okur-yazar buluşmalarının konukları Akbaş ve Şahin oldu

Okur Yazar Buluşmalarının konukları Onur Şahin ve Özcan Akbaş oldu.

Bayburt'ta okur-yazar buluşmalarının konukları Akbaş ve Şahin oldu

Bayburt Postası - Bayburt Yardımlaşan Gençlik Gelişen Çocuklar Derneği'nin Çocukların Mihmandarı Gençlik Projesi kapsamında gerçekleştirilen Okur-Yazar Buluşmalarının konukları Onur Şahin ve Özcan Akbaş oldu. 'Gamdan Kale' ve 'Bun' adlı şiir kitapları bulunan Onur Şahin ile 'Gidiyorum' ve 'Hazan Rüzgarı' adlı şiir kitapları bulunan Özcan Akbaş'ın katıldığı okur-yazar buluşmaları dernek merkezinde gerçekleşti.

Onur Şahin, kitap okumanın alışkanlık haline getirilmesinin önemli olduğunu belirterek, okumanın insan zihni üzerindeki etkisinden bahsetti. Şahin, iyi bir konuşma altyapısının iyi bir okuyucu olmaktan geçtiğini söyledi. Şiirlerini seslendiren Şahin, okurların sorularını yanıtladı.

Özcan Akbaş da 'konuşmak hazırlar, okumak doldurur, yazmaksa olgunlaştırır’ tavsiyesinde bulunduğu gençlere şiirler okudu. Özcan Akbaş, öğrencilerinin ısrarı üzerine bağlama çalarak türküler söyledi. 

Yazarlar buluşmaların sonunda kitaplarını okurlar için imzaladı. 

Dernek Başkanı Samet Ergün, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nce projelerinin desteklendiğini ve proje kapsamında sosyal ve kültürel birçok etkinliğe imza attıklarını söyledi.  

Anahtar Kelimeler:
Özcan AkbaşOnur şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 1 yıl önce

Bayburt ta boyle etkinliklerin olmasi cok guzel. Katilanlari ve organizosyon ekibini tebrik ediyorum.