Bayburt dernekleri depremzedeler için nakdi yardım kampanyası başlattı

Türkiye’yi derin üzüntülere boğan deprem sonrası İstanbul’daki dernekler Bayburt’a yerleşen depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. 

Bayburt dernekleri depremzedeler için nakdi yardım kampanyası başlattı

Yaklaşık 7 bin kişinin misafir edileceği Bayburt’ta depremzedelerin sorunsuz bir şekilde ağırlanması için kampanya başlatan Bayburt Dernekleri, nakdi yardım topluyor.

Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Bayburt Kültür ve Yadım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Şair Zihni Dernek Başkanı Osman Öztürk, Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Özgen Aktan, İstanbul Bayburt Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Selahattin Berker ve Levent Ayazdan oluşan  bir komisyon kuruldu.

Bayburt Vakfı Başkanı ve Yardım Kampanyası Komisyon Başkanı İsrafil Kahraman, kampanyada her dernekten 2.500.00 TL nakdi yardım sözü aldıklarını belirterek, bu rakamın daha yukarı çıkacağını söyledi.  

Kampanyayı Bayburt Valiliği ile sürdürdüklerini ifade eden Kahraman, yardım yapacak derneklerin ödemelerini Valiliğin bu kampanya için açtığı hesap numarasına göndereceklerini belirtti.

Bayburt Kültür ve Yadım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş da toplantıda bir konuşma yaparak, Bayburt'a yerleşecek depremzedelerin Bayburt'a yakışır bir şekilde ağırlanacağını ifade ederek, İstanbul'daki dernekler olarak kampanyaya en yüksek oranlarda katkı sunacaklarını söyledi.

Durmuş, 'Bayburtlular olarak misafirperverliğimizi en üst seviyede göstereceğiz, onlara evlerinde olduklarını hissettireceğiz" dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitimci 1 yıl önce

En güzel ve fazla yorumlar bu tür örnek etkinlikler ile alakalı olsun...Güzellikler paylaşınca çoğalır...Teşekkürler...

Avatar
Gülten durak 1 yıl önce

Saygı değer Bayburt halkı sizlere çok teşekkür ederim ben deprem zedeyim Malatya dan geldim sizleri hayatım boyunca hiç unutmayacağım sayın valimiz ve adını sayamadığım bütün toplumun kuruluş larina ayrı ayrı teşekkür ederim bizleri hiç yalnız bırakmadı niz Allah hepinizden razı olsun