Bayburt Bakkallar Odası da zincir marketleri hedef aldı

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin ardından Bakkallar Odası da zincir marketleri hedef alan bir açıklama yaptı.

Bayburt Bakkallar Odası da zincir marketleri hedef aldı

Bayburt Postası - Zincir marketlerin devlete yönelik yaptığı açıklamaları eleştiren Bayburt Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İlhami Karaaslan, bu marketlerin yıllardır halkı kandırdığını iddia etti.

Bazı market ve manavların toptan ihtiyacında ulusal marketleri tercih ettiklerine üzüntüyle şahit olduklarını söyleyen Karaaslan, “Sözde zincir marketleri protesto edelim, alışverişimizi mahallemizde bulunan bakkalımızdan ve manavımızdan yapalım. Bakkal bizim, manav bizim” dedi. 

Bayburt’ta 39 tane olan zincir marketlerin mahalleleri sardığını ifade eden Karaaslan, perakende yasasının çıkartılması gerektiğini ve nüfus oranında kota uygulamasını da sözlerine ekledi  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 1 yıl önce

Sanki çok ucuza satıyorlar. Dışarıdan gelen birini görünce normalin üstünde fiyat çekiliyor. Zincir marketlerde Tera yağı 100-150 TL arası, yerel esnafta veya köylüde direk 150 TL. Keza peynir, bulgur,pirin. salça vb gibi ürünlerde aynı durum söz konusu. Zincir marketlerin yaptığı doğru değil ama onlar olmasa sizin fiyatlaınız en iki katı daha fazla olurdu. Günah keçisi bulmak çok kolay , önce vijdanları düzeltmeden başlayalım.

Avatar
Mustafa 1 yıl önce

Filler(zenginler) tepişiyor, çimenler(gariban halk) eziliyor.

Avatar
Murat 1 yıl önce

Devlete değil hükümete eleştiri yapıldı ama siz kendinizi simdimi savunuyorsunuz???

Avatar
mustafa 1 yıl önce

ya kardeşim bırakın bu işleri yapmacık açıklamaları.%84 yıllık enflasyon var bunu araştırın eleştirin saçma sapan açıklamalar yapıyorsunuz

Avatar
Şafak Güngör 1 yıl önce

Gidin yerel esnafa sorun, daha 10 Gün önce tere yağı 150 TL idi bugün 180 TL. Ben kendim bizzat sordum. Suçu başka yerde aramnak kolay.

Avatar
Nooldu 1 yıl önce

Yillardir kaninizi emiyorduk ama zincir marketler var daha sizi kzikliyamiyoruz feryadi eskiden borulari oterken hem iki kati fiyata satarlardi hem de almiyorsan mali elleme derlerdi kovuldugumu bile hatirliyorum simdi ekmek bile almiyorum bunlardan

Avatar
Bayburtsevdalısı 1 yıl önce

Başkanım alışfiatlarıda etiketlere yazıĺsınki vatandaşlarımız görsün

Avatar
Bayburtlu 1 yıl önce

Arkadaşlar tartışmayı bırakın bütün dünyada kiriz var enflasyon var sade türkiyede değil
Tabiki fırsatçılarında işine geliyo İnşAllah Allahın izniyle düzelir

Misafir Avatar
Şsafak Güngör 1 yıl önce @Bayburtlu

Dünyada ki 1 Yıllık enfalasyon bizdeki 1 aylık enflasyona eşit. Yoksa sende Asbaşoğlu gibi 150 Euronun %7' sini 750 euro olarakmı hesaplıyorsun.

Beğenmedim! (0)