Vali Mustafa Eldivan Arpalı Beldesi'nde

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Arpalı Beldesi'nde yatırım alanlarını dolaştı, ziyaretlerde bulundu.

Vali Mustafa Eldivan Arpalı Beldesi'nde

Bayburt Postası - Arpalı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri incelemek üzere Arpalı Beldesi’ne gelen Vali Eldivan, daha sonra yatırım alanlarını dolaştı. 1. Etap yapım çalışmalarının tamamlandığı Bayburt Askeri Kışlada incelemelerde bulundu.

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ve Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur ile bilgi alışverişinde bulunan Vali Eldivan daha sonra esnafları ziyaret etti.

Esnaflara hayırlı, bol kazanç temennisinde bulunarak, taziye evini de ziyaret eden Eldivan, buradan toprak mahsulleri ofisi toplama alanında çiftçilerle bir araya gelerek, bereketli sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

Vali Eldivan, beldedeki programını Arpalı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cam Restoran ziyaretiyle sona erdirdi.

Eldivan'a ziyaretlerde Garnizon Komutanı Albay Gürol Akkaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Eldivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.