Sosyal yardımlar evlerde teslim ediliyor

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemeleri evlerde yapılıyor.

Sosyal yardımlar evlerde teslim ediliyor
Bayburt Postası - Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşın sağlığı düşünülerek işyerlerini kapatan PTT Bayburt Başmüdürlüğü daha önceden duyurduğu gibi, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" kapsamında 1.000 TL'lik sosyal yardım, emniyet, jandarma ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince vatandaşlara evlerinde teslim edilmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 4 yıl önce

Allah Razı olsun devletimizden ve görevlilerimizden,kolluk kuvetlerinden.Sosyal izolasyon için çok isabetli bir karar.Ayrıca vatandaşların yüzlerinin kapanması da güzel.Kişisel verilerin korunması kanununa uygun bir hareket...