Pekmezci, halkla istişarelerini sürdürüyor

Vatandaşların beklenti, ihtiyaç ve sorunlarını birinci ağızdan öğrenmek amacıyla sürekli halkın içinde yer alan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Pekmezci, halkla istişarelerini sürdürüyor
Bayburt Postası - Ziyaretlerinde halkın sorunlarını kendilerinden dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkan Pekmezci, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz” dedi.

Vatandaşlarla istişarenin önemine dikkat çeken Pekmezci “Yapacağımız yatırımlara yön vermek adına Bayburt için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Hükmü Pekmezci’nin kendileri ile birebir iletişim kurmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen vatandaşlar ve esnaf ise sorunlarını birinci ağızdan Pekmezci’ye iletme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını belirttiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt. 4 yıl önce

Başkan vaasettiğiniz okadar projelerinizden daha bir tanesini bile göremedik. Ne ara yapmayı planlıyorsunuz acaba

Avatar
Kete yiyen adam 4 yıl önce

Bu gidişle başkan en az bir dönem daha kazanır halkla içiçe