Mevlütoğulları, Bayburtlu şoförlerin sorunlarını Ankara'da anlattı

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Ankara'da üst düzey bazı temaslarda bulunarak esnafın sorunlarını yetkili mercilere iletti. 

Mevlütoğulları, Bayburtlu şoförlerin sorunlarını Ankara'da anlattı

Zekeriya Mevlütoğulları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil  Karaismailoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Bayburtlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odaları Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, şoför esnafının sorunlarını anlattı. 

Başkan Mevlütoğulları, özellikle  servis plakalarının çalışma yaşının 20'ye çıkarılması, araç muayene fiyatlarının geri çekilmesi, yollarda kantarlarda yaşanan problemler, halk otobüslerinin özlük hakları, Belediyelerde bulunan Sayıştay denetçilerinin minibüs, servis, taksi, dolmuş ve halk otobüslerinin plakalarının kişilere yeniden ihale edilmesi talep ve  görüşlerinde yaşanan kargaşanın giderilmesi,  65 yaş üstü taşımanın yeniden düzenlenmesi, korsan taşımacılık, ticari araçların trafik sigortalarının aşağı çekilmesi, K belgelerinin üçüncü şahıslara devri gibi genel sorunları aktardı. 

Mevlütoğulları, Bakan Karaismailoğlu ile Genel Başkan Apaydın'a teşekkür ederek esnaf ve sanatkarların sorunlarını bundan sonraki süreçte de ilgili yerlere ileteceklerini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Zekeriya Mevlütoğulları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtsevdalısı 1 yıl önce

Sayın başkanım akaryakıtın ötvyi vede kdvyi sıfırlayın ki herşey maljyetinegelsin