Kur’an Kursu ve Yurtlarda inceleme

Vali Cüneyt Epcim ile Milletvekili Fetani Battal, Tatbikat Camii, Kur’an Kursu ve öğrenci yurdu inşaatlarında incelemede bulundu.

Kur’an Kursu ve Yurtlarda inceleme
Bayburt Postası - Çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii inşaatı ile ziyaretlerine başlayan Vali Epcim ve Milletvekili Battal İl Müftüsü Hasan Başoğlu’ndan bilgi aldı. Vali Epcim ile Milletvekili Battal inşaat alanını gezerek bilgi alışverişinde bulundu.

Buranın ardından aynı bölgedeki 120 öğrenci kapasiteli Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu’na geçen Vali Epcim ile Milletvekili Battal ilgililerle çalışmaların geldiği aşamayı değerlendirdi. Vali Epcim ve Milletvekili Battal, binanın yapımına yardımlarıyla katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Vali Epcim ile Milletvekili Battal yakın zamanda hizmete alınacak 60 öğrenci kapasiteli Merkez Zinnet Taştan Yatılı Erkek Kur’an Kursu’ndaki incelemelerle ziyaretlerini noktaladı.

Ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 4 yıl önce

Sayın Valimize özellikle tatbikat camii inşaatı konusun da gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum...Maalesef çeşitli nedenlerle kaç yıldır camii ve müştemilatı tamamlanamamış ve mahalle için ciddi bir mağduriyet yaşanmıştı.İnşaAllah kısa sürede tamamlanır ve hizmete girer...

Avatar
rambo yağız 4 yıl önce

Hani bu yadımlar başka kurslarada olsa birazcık minnaklık