'Kop Savunması' konulu yarışmada ödül miktarları belli oldu

21 Şubat Kurtuluş Komitesi tarafından Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kop Savunması, İkinci Plevne Destanını Yazan Şühedaya Mektup” temalı yarışmada dereceye girecek olan katılımcılara verilecek ödüller belli oldu.

'Kop Savunması' konulu yarışmada ödül miktarları belli oldu
Bayburt Postası - Yurtiçinden ve yurtdışından dileyen herkesin katılabileceği yarışmada ödüller birinciye 4 Bin TL, ikinciye 3 Bin TL, üçüncüye 2 Bin TL,  mansiyon ödülü ise bin TL olarak belirlendi.

Başvuruların 15 Şubat 2020 tarihine kadar [email protected] adresine e-mail yoluyla veya Şeyhhayran Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Bayburt Belediyesi Hizmet Binası Özel Kalem Müdürlüğü adresine posta yoluyla gönderileceği yarışmada, mektuplar en fazla 2 sayfa olacak. Katılımcıların yarışmaya başvururken isim soy isim,  iletişim numarası ve adreslerini yazmaları gerekmekte.

15 Şubat 2020’den sonra gönderilen mektupların değerlendirmeye alınmayacağı yarışmada mektuplar Bayburt Üniversitesi tarafından kurulacak olan alanında uzman edebiyatçı ve tarihçilerden oluşacak komisyon tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren mektuplar Bayburt Belediyesi resmi web sitesinden ilan edilecek. Yarışmaya katılan tüm mektupların telif hakları Bayburt Belediyesi’ne ait olacak ve uygun görülen mektuplar kitaplaştırılacak.

Katılımcılara ödülleri ise 21 Şubat 2020 Cuma günü Bayburt’ta yapılacak olan Kurtuluş Gecesinde takdim edilecek.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.