Konursu köyü karantinada! Vaka sayısı artışta!

Konursu Köyü koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

Konursu köyü karantinada! Vaka sayısı artışta!
Bayburt Postası - 10 kişide koronavirüs salgınının tespit edildiği Konursu köyü karantinaya alınarak tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Bayburt’ta koronavirüs salgını kapsamında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. Maddeleri gereğince bu güne kadar, Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl, Adabaşı, Heybetepe ve Konursu köyü olmak üzere 5 köy karantina altına alınmış oldu. Son olarak karantinaya alınan Konursu köyü dışında 4 köyde karantina uygulaması değerlendirmeler sonrası da kaldırılmış durumda.

Pozitif vaka sayısı 80

Öte yandan Türkiye'deki iyiye gidişin aksine bir profil çizilen Bayburt'ta vaka sayısı 80'leri bulmuş durumda. Bu hastaların 6'sı yoğun bakım ünitesinde iken, diğerleri servislerde tedavi edilmekte. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Türkiyede düşüşte olan baka sayısının Bayburtta rekor duzeyde olmasının sebebi çok değerli ve caliskan İl Sağlık Müdürü ve Başkanları olabilir mi? Bakanlığın tez zamanda bu başarıyı ödüllendirip sözleşmelerinin sonsuza kadar uzatılmasını bekliyoruz.

Misafir Avatar
ilhami 4 yıl önce @Bayburtlu

Bayburt'ta sağlık müdürü mü var?
Bayburt'ta müdür mü var?
Hepsi siyasi iktidarın memur temsilcileri.
Yandaş olsun çamurdan olsun zihniyeti Bayburt'u hızla rezil etmeye devam ediyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 4 yıl önce

Gümüşhane de son 2 haftadır pozitif vaka yok Erzurum da sayılar azalıyor. Bayburtt'un vay haline. Koca Bayburt sonuçta bu sayılar ona layik. Yazık ki ne yazık birilerin hatalarından dolayı çok çalışmak zorunda olan sağlıkçıların jandarmanın polisin haline.

Avatar
Çemçüllü 4 yıl önce

1 akılsız başın cezasını bütün Bayburt çekiyor. Çok mu zor kimseye gidip oturmamak çay içmemek. Gitme kardeşim otur evinde bağına git bahçene git uzaktan konuş telefonla konuş bunlar öldürmez ama covid-19 öldürür

Avatar
Tülay Karabulutoğlu 4 yıl önce

Yok huylu huyundan vazgecermi sokak denildimi canlarini veriyorlar ysizin eşiniz cocuklariniz maliniz tavuk cücügüz yokmu ne ara bunlari hale yola koydunuz siz evinizde temizlik yapmiyonuzmu siz aş ekmek yapmiyonuzmu camasiriniz ütü yapmiyonuzmu sokakcilar buna iş gücten sonra ne ara firsat bulupta kapi kapi dolaniyonuz oturunda evinizde esinizle cocuklarinizla cayinizi kahvenizi icin başkalarinin başını yakmayin ne günahi var coluk cocuklarin ALLAH sizin gibi düsüncesiz görgüsüzleri bildiyi gibi yapsin

Avatar
Brt 4 yıl önce

Arkadaş önlemlerin daha sikilastirilmasi için neyi bekliyorlar neden sokağa çıkma yasağı yapmıyorlar sanki sanayi kentiyiz ihracat yapıyoruz görün işte ya kimse sallamıyor herkez dışarıda daha fazla kötüye gitmeden artık müdahale edin

Avatar
Veli 4 yıl önce

Sorumlular hesap vermeli

Avatar
C 4 yıl önce

Küçücük bir şehirdeki şu vaka sayısına da bakınız.Bu durumun medyaya yeterince yansımamış olması da ilginç.Tamamen fiyasko.Tüm bunlara rağmen şehirde alınan eksta bir önlem yok.Vay halimize,vay..

Avatar
Yorumsuz 4 yıl önce

Sen uyarılara uymuyorsan il sağlık müdürünün ne suçu var bayburtlu?