Kahrıman, özel yurt araçlarından şikayetçi

Bayburt İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Kahrıman, özel yurt araçlarından şikayetçi
Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otmobilciler Esnaf Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman ile görüşen Bodur, Bayburt’ta dolmuş ve taksici esnafının yaşadığı sorunları dinledi.

Görüşmeye ilişkin bilgi veren Kahrıman, “İlimizde yolcu taşımacılığı ile ilgili yaşanan sıkıntıları Emniyet Müdürümüz Ayhan Bodur’a ilettik” dedi. 

Bayburt’ta yük ve yolcu taşımacılığı olarak faaliyette bulunan araçların olduğunu, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na aykırı olarak çalışma yaptıklarının oda tarafından belirlendiğini Bodur’a ilettiğini kaydeden Kahrıman şunları söyledi: 

“İlimizde bulunan özel apart olarak adlandırılan yurtlara ait araçların uygunsuz taşıma yaptıkları, tarifeli ticari araçlar gibi taşıma yaptıkları ve dolayısıyla gerçek ticari olarak faaliyet gösteren üyelerimizin işlerine mani olunan bir uygulama içerisinde oldukları, belirtilerek aynı zamanda 4925 sayılı karayolları Taşıma Kanunu’na aykırı olarak taşıma yaptıkları da belirtilmiş ve şehir içerisinde trafik düzeni ile ilgili genel görüşmeler yapılmıştır. Yukarıdaki sorunların çözümü için gerekli yol denetimlerinin artırılması, tedbirlerin alınması hususu sayın Emniyet Müdürümüze aktarılmış olup, ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğum değerli müdürümüze şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunar, bundan sonraki trafik akışı ve düzeni konusunda odamızla emniyet teşkilatımız arasında daha dayanışmacı bir tutum sergilemek adına görüşme iyi dileklerimizle sonuçlanmıştır. Meslek arkadaşlarımızın bilgi edinmesi dileğiyle saygılarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Burhanettin Kahrıman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat 4 yıl önce

Ne edek taksiyle mi gidip gelelim yurda çok memnun öğrenci yurt servislerinden

Avatar
dolmuşçu 4 yıl önce

yok birader bir s plaka al yada d plaka 1000000 ver al istediğin kadar bedava taşı göreyim seni şahşi araba ile tiçari faliyet yapamazsınız bence başkan savcılığada suç duyurusunda bulunması gerekir