Jandarmadan trafik konulu faaliyetler

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı asayiş destekli trafik uygulaması ile ilkokul öğrencilerine yönelik trafik kuralları ile ilgili eğitim verdi.

Jandarmadan trafik konulu faaliyetler
Bayburt Postası - Bayburt İl Jandarma Komutanlığı tarafından Masat Dede Korkut İlkokulu öğrencilerine trafik güvenliği ile ilgili kurallar, trafik işaretleri ve levhaları, trafikte görme görülme, trafikte güvenli alanların nereler olduğu, yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı, yaya yolu olmayan karayollarında hareket tarzı, bisikleti nerelerde ve nasıl kullanmalıyız gibi konularda seminer verildi.

Asayiş ekipleri ve trafik timlerince ise Araklı Yolu üzerinde kimlik kontrolü ve kış lastiği kontrolü, yük taşıyan araçlarda özel izin/özel yük taşıma izin belgesi, reflektör kontrolü, kış hazırlıkları kapsamında araçlarda bulunması gerekli olan çeki halatı ve takoz kontrolü, yangın söndürme cihaz kontrolleri yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.