İki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltı kararları

Bayburt'ta polisin yaptığı iki ayrı yol uygulamasında metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonlar 5 kişi yakalandı, şahıslardan 2'si gözaltına alındı.

İki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltı kararları
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmala kapsamında, M.Ö. ve E.L. isimli şahısların, başka illerden Bayburt'a uyuşturucu madde nakledebileceği değerlendirilmesi üzerine şahısların kullandığı araç il girişinde durduruldu, yapılan arama neticesinde 7,52 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Aynı gün içerisinde H.K. ve T.E. isimli şahısların, Bayburt'a uyuşturucu madde nakledeceği ve uyuşturucuyu M.Ö. isimli şahsın alacağına dair bilgiler edinilmesi üzerine şahısların içinde bulunduğu araç kent girişinde durduruldu, yapılan arama neticesinde 17,38 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.

H.K. ve T.E. isimli iki şahıs, haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan adli tahkikat başlatılarak gözaltına alınırken, M.Ö., E.L. ve R.O. isimli şahıslar hakkında ise kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.