İçme suyu sertlik giderme tesisinde çalışmalar devam ediyor

Bayburt Belediyesinin önemli projelerinden biri olan İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisi'nin yapımı için çalışmalar devam ediyor. 

İçme suyu sertlik giderme tesisinde çalışmalar devam ediyor

Bayburt Postası - Yaklaşık 220 Milyon liraya mal olan tesis tamamlandığında günlük 15 bin metreküp su arıtılarak, yüksek kalitedeki içme suyu musluklardan akacak. 

Bayburt'un yıllarca süregelen içme suyu problemini çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olan Bayburt Belediyesi, Kızıl Elma Projesi olarak gördüğü İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisi'nin yapımına süratle devam ediyor.

Tesiste incelemelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, kısa bir sürede tesisi tamamlayarak, vatandaşın hizmetine sunma gayreti içinde olduklarını belirterek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. 

Bayburtlulara verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Hükmü Pekmezci, vatandaşlara tesis tamamlandığında evlerdeki musluklardan yüksek kalitede içme suyu akacağının ve artık çeşmelerden içme suyu taşımak zorunda kalmayacaklarını bildirdi. 

Göreve başladıkları günden bu tarafa projenin başlaması için çok çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Pekmezci, “Şebeke suyumuz gayet temiz ve sağlıklı ancak vatandaşlarımızın bizlerden en çok talep ettikleri yılların problemi haline gelen içme suyundaki kireç fazlalığı sorununun halledilmesiydi. Tesisimizin hizmete girmesiyle bu sorun tarihe karışacak ve hemşehrilerimiz artık çeşmelerden içme suyu taşımak zorunda kalmayacaklar" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BOSA MASRAF 12 ay önce

Haci Ali yi beyi Belediye baskani yapin ,olsun size .HELVADAN GELEN TAT HACI ALI POLAT,,, ne gerek var bu kadar masrafa, birde bunun isletme masrafi var

Avatar
Gurbetçi 12 ay önce

Benim bulunduğum belediye atık yağları topluyor.Yerine sıvı yağ,deterjan ,sabun veriyor...Çoruh kirlenmez,toprak kirlenmez.Belediye bu konu üzerinde de çalışmasını dilerim.Bunu yapan BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ...

Avatar
Ozan 12 ay önce

Tunel projesi başladımı ne oldu?