Demirözü’nde içme suyu arıtma tesisi tamamlandı

Demirözü’nde vatandaşlara sağlıklı su ulaştırabilmek adına yürütülen çalışmalar çerçevesinde içme suyu arıtma tesisi tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

Demirözü’nde içme suyu arıtma tesisi tamamlandı
Bayburt Postası - Toplam 2 milyon lira maliyetle Demirözü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeye ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Arslan Gürer, “Hemşehrilerimize dünya standartlarında sağlıklı ve kaliteli şebeke suyu sağlamak amacıyla yapımına başlamış olduğumuz ve toplam 2 milyon TL maliyete sahip  olan İçme Suyu Arıtma Tesisi, Merkez İçme Suyu Deposu, Çiftetaş Mahallesi İçme Suyu Deposu ve Güneşli Mahallesi İçme Suyu Deposunun yapımını tamamlayarak Hemşehrilerimiz hizmetine sunduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Projeyi kısa sürede hayata geçirmek adına yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Gürer, “Fen İşleri Sorumlumuz Salih Birgül nezdinde bütün personelimize teşekkür ediyorum, hafta sonu demeden, mesai gözetmeden, çoğu gün gecelere kadar mücadele vererek alnımızın akıyla bu büyük yatırımı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpali 4 yıl önce

Arpalı da belediye başkanına duyurulur. Vatandaşlar içilmez raporu olan suyu içiyor. Yetkililer belediyenin parasini futbolcuya yatirmis reklam derdinde. Demirözü spor u yendik. Foto çek faceye at .Alın size reklam. hizmet malesef bu...