BAYDER Başkanı Fatih Dündar, TRT Bölge Gündemi'nin canlı yayın konuğu oldu

Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği (BAYDER) Başkanı Fatih Dündar, TRT Erzurum Radyosu'nda 'Bölge Gündemi' programının canlı yayın konuğu oldu.

BAYDER Başkanı Fatih Dündar, TRT Bölge Gündemi'nin canlı yayın konuğu oldu

Hande Zeynep Şengül'ün hazırladığı, teknik yönetmenliğini Talip Akpunar'ın yaptığı ve Alkın Tolga'nın sunduğu Bölge Gündemi programının canlı yayın konuğu olan BAYDER Başkanı Fatih Dündar, Bayburt'taki kültürel faaliyetler ve BAYDER hakkında bilgi verdi.

Derneğin faaliyetleri, eğitim kursları ve projelerinden de bahsederek haftalık geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Kültür Sohbetleri programına genişçe yer veren Dündar, Kültür Sohbetleri'nin Türkiye'nin kültür nitelikli en uzun soluklu programı olmasına ve bu programlarının gezi rehberlerinde 'Bayburt'ta Yapılması Gerekenler' arasında yer almasına da değindi.

Ayrıca Dündar, 2022 yılının faaliyet değerlendirmesini de yaptı. 2023 yılına dair BAYDER'in plan ve projelerinden de bahsederek TRT ailesine teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.