Bayburt’ta Bahar Kalkanı Harekatı’na destek konvoyu

Bayburt’ta taksi, minübüs ve otobüs şoförleri, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek için Türk bayrakları ile donattıkları 500 araç ile şehir merkezinde konvoy oluşturdu.

Bayburt’ta Bahar Kalkanı Harekatı’na destek konvoyu
Bayburt Postası - Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Bayburt Erzurum karayolu üzerindeki uygulama noktasında bir araya gelen şoförler ve vatandaşlar, burada yapılan basın açıklamasının ardından Türk bayraklarıyla süsledikleri araçlarına binerek şehir merkezine ulaştı. 500 araçlık konvoy korna çalarak Akşemseddin ve Cumhuriyet Caddesi boyunca tur attı.

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burhanettin Kahrıman, yaptığı açıklamada, “Karşımızda insanlıktan nasibini almamış, tüm ahlaki, insani ve dini değerleri hiçe sayan, kendi yurttaşlarını bile topaklarından eden, canlarına kast eden zihniyete sahip rejim bulunuyor. Bu rejim son olarak askerimizi kalleşçe pusuya düşürmüştür. Bu saldırı asla kabul edilemez” dedi.

Millet olarak ağır imtihanlar verdiğimizi belirten Kahrıman, “Türk ordusunun başarısı için millet olarak birlik ve beraberliğimizi ortaya koymalıyız. Bayburt’ta faaliyet gösteren şoför esnafı olarak yüreklerimiz Bahar Kalkanı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçikle birlikte çarpıyor” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Uçurum, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, MHP İl Başkanı Bekir Kasap, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.