Bayburt, Türkiye'ye örnek oldu

Kovid-19 ile mücadele tüm hızıyla sürerken bu süreçte Bayburtlular davranışlarıyla tüm Türkiye'ye örnek oldu.

Bayburt, Türkiye'ye örnek oldu
Bayburt Postası - Hafta sonu 30 büyükşehir ve Zonguldak için 48 saat sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Bayburt'ta yasak olmamasına rağmen vatandaşlar sokağa çıkmayarak örnek bir davranış sergiledi.

Bayburtluların Türkiye gündemine oturan bu örnek davranışıyla ilgili teşekkür mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 30 büyükşehirde ve Zonguldak'ta ilan edilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ardından Bayburt Belediyesi olarak halka bu yasağa gönüllü olarak uymaları çağrısında bulunduklarını söyleyerek, "Bu çağrımız hemşehrilerimiz tarafından karşılık buldu ve sokağa çıkmadılar. Bu davranışlarıyla Türkiye'de örnek oldular. Bir süre daha dişimizi sıkacağız ve inşallah bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatacağız. Bayburt'umuzun sokaklarında neşeyle hep beraber dolaşacağımız günler çok yakın. Yeter ki Kovid-19'un önüne gecme adına en etkili yöntemlerden olan evde kalma kuralına uyalım ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Evde hayat var. Bu vesile ile Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim başkanlığındaki İl Hıfzı Sıhha ve Pandemi Kurulu'na şehrimizdeki süreci başarılı bir şekilde yönettikleri için teşekkür ediyorum. Bu süreçte başarılı çalışmalara imza atan Belediyemiz ekiplerine, jandarma ve emniyet güçlerimize, Vefa Destek Gruplarımıza, büyük gayret sarf eden sağlık çalışanlarımıza, muhtarlarımıza ve emeğini ortaya koyan tüm görevlilere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

Yav şu habere siz bile inanmıyorsunuz. Demek ki biz Bayburt ta yaşamıyor uz dışarıda cadde dolu Dörtyol dolu

Avatar
Abuzer 4 yıl önce

Bu fotoyu sabah namazimi çektiniz caddede arabadan insandan geçilmiyor yaklaşık bir aydır evden cikmamistim dün çıktığımda manzarayı gördüm. Bu kafayla Türkiyenin yuani oluruz bence

Avatar
Ozan 4 yıl önce

Sayın başkan belediye hizmetlerinde su ve ulaşımı yıl sonuna kadar bedava yapıp ödül versin yurttaşa.