Bayburt'ta bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralı!

Bayburt'ta Gençosman mahallesinde çıkan kavgada bir kişi, iki kişiyi bıçakla yaraladı.

Bayburt'ta bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralı!

Bayburt Postası - Edinilen bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında Bayburt AVM önünde iki genç tartıştı. Küfürleşmelere kadar giden kavgada Y.İ.C., A.B.'yi kalçasından bıçakla saldırıp, yaraladı. Çevredeki vatandaşlar bıçaklanan A.B.'ye tampon yaparken, bu sırada eli bıçaklı genç ise, A.B.'nin arkadaşı A.Ç. ile tartıştı. Karşılıklı küfürlerin yapıldığı tartışmada Y.İ.C. bu kez A.Ç'yi kasık bölgesine yakın bir yerden bacağından bıçakladı. 

Emniyetin olay yerine gelmesi ile Y.İ.C. gözaltına alınırken, yaralılar ise, 122 Acil Servis ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bayburt Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından A.B.'nin durumunun iyi olduğu, bacağından bıçaklanan A.Ç.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı, vatandaşların olayın hemen ardından tampon yapmasına rağmen fazla kan kaybı yaşadığı ve durumunun ciddiyetini korduğu için Erzincan'a sevk edildiği belirtildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Bıçaklı Kavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 3 yıl önce

Bacağından yararlan genci Erzincan'a sevk etme nedeniniz nedir. O hastane insanlar Erzurum'a Trabzon'a veya Erzincan'a sevk edilmesinler diye yapıldı.

Misafir Avatar
Alper 3 yıl önce @Murat Çelik

Murat bey; İnternetten arastırır mısınız atar damar ya da aort damar kesiği kimler tarafından yapılmalı?
Yanı bu konuda neredeyse En iyi uzmanlar istanbul kosuyolu ya da siyami ersek de vardır. Yoksa yaralanmalarda kanama durdurma yapılır genel cerrah da her türlü işlemi yapabilir. Ama uzun sure kan gitmeyen organın acilen damar yolunun baglanıp gönderilmesi lazım. Kaldı ki bu konuda uzman bır hekımın İstanbul veya balıkesır gıbı bır yerde gorev yaparken 8 ay kıs bır sehre getırtebılırsen sen getirt.

Beğenmedim! (6)