Bayburt'ta berberler haftanın 1 günü tatil yapacak

Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yunus Çil,  berber esnafının 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle haftalık tatil uygulamasına geçeceğini duyurdu. 

Bayburt'ta berberler haftanın 1 günü tatil yapacak

Pazar günlerini tatil olarak değerlendireceklerini söyleyen Yunus Çil,  “Sektörümüz için oldukça uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz ve 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle uygulamaya geçmesi düşünülen, odamız bünyesine bağlı olan işletmecilerin haftanın bir günü kapalı kalarak tatil yapması yönündeki karar, hazırlıkların tamamlanamaması nedeniyle ertelenmişti. Şu an itibariyle tüm eksikler giderildi ve taleplerimiz doğrultusunda sayın Valimiz Cüneyt Epçim Beyfendi tarafından belirlenen günlerde odamıza bağlı esnafın haftada bir tatil yapması yönündeki karar 1 Ocak 2023 uygulanmaya başlayaca" dedi. 

Berber esnafının talepleri doğrultusunda alınan bu kararın herkes için hayırlı olmasını dileyen Başkan Çil, "Esnaf üyelerimizi mağdur olmaması için dügün, nişan traşlarında esnaf odamızdan alınacak izinle damat, gelin tıraş ihtiyaçlarını karşılayacaktır.. Karara uymayan esnaf üyelerimize cezai işlem uygulanacaktır. Hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu. 

Başkan Çil, her zaman yanlarında olan ve desteğini hiçbir zaman kendilerinden esirgemyen Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'e tüm meslektaşları ve yönetimi adına teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saçı uzun adam 1 yıl önce

Anlamadım şimdi pazar zaten tatildi şimdi yine bir gün daha tatil mi yapacaksınız