Bayburt'ta bayramlaşmanın adresi Şingah Mahalle Odası'ydı 

Bayburt’ta protokol ve halkın bir araya geldiği geleneksel bayramlaşma töreni Şingah Mahalle Odası’nda gerçekleşti. 

Bayburt'ta bayramlaşmanın adresi Şingah Mahalle Odası'ydı 

Bayburt Postası - Hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Pekmezci, hayırlı bayramlar temennisinde bulunarak, bayramlaşma törenine katılanlara şükranlarını sundu. Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Vali Epcim, bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür etti. 

Kurban Bayramı ziyareti için memleketi Bayburt'a gelen ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılanan İçişleri eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney ise, memleketi Bayburt'a uzun bir süre sonra yeniden geldiğini ve Bayburtlularla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, mahalle odasında İçişleri Bakanı olduğu zamanlardaki anılarını anlattı. Bayburtluların bayramını tebrik eden Güney, kısa bir zaman içinde yeniden Bayburt'a geleceğini söyledi. 

Bayramlaşma törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İçişleri Eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kurum amirleri, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Garnizon Komutanlığı'na bayram ziyareti 

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katıldılar.

Mahalle odasındaki bayramlaşma programının ardından İl Jandarma Komutanlığı’nın Esentepe Mahallesi’nde bulunan yerleşkesine bayram ziyareti için hareket eden protokol üyelerini, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr. Talha Övet  karşıladı. Protokol üyeleri, tören için alanda bulunan rütbeli personel ve askerleri selamladı. Bir süre Garnizon Komutanı Tosun ile sohbet eden Epcim, Ateş ve Pekmezci askerlerin bayramını tebrik ederek, İl Jandarma Komutanlığın'dan ayrıldılar.

Emniyet ve jandarma personeliyle bayramlaşma 

Bayram ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı’nda ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Vali Cüneyt Epcim, Milletvekili Orhan Ateş ve Başkan Hükmü Pekmezci, güvenlik güçlerinin bayramlarını tebrik ettiler.

İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet ile görevi başındaki jandarma personelinin bayramlarını tebrik eden protokol üyeleri, törene katılan askerlerle bir süre sohbet ettiler.

Buranın ardından İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleri, polislerin bayramını tebrik ederek, polislerle sohbet ettiler. Kısa süren bayram ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Bayramlaşma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.