Bayburt Grup'tan Bayburt'a 1 Cami, 1 Eğitim ve Spor Tesisi ve 3 Okul

Bayburt Grup'un Bayburt'a yaptığı hayır işleri için, 11 Ekim Pazartesi günü Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi işbirliğinde açılış, temel atma ve protokol törenleri düzenlenecek.

Bayburt Grup'tan Bayburt'a 1 Cami, 1 Eğitim ve Spor Tesisi ve 3 Okul

Bayburt Postası - Hacı Kıyasi Şentürk Cami'nin açılışının yapılacağı günde, 1 okulun açılışı, 1 spor tesisi ve 2 okul için temel atma törenleri gerçekleştirilecek. Törene, eski Başbakan Binali Yıldırım da katılacak. 

Halen faaliyette bulunan Hacı Kıyasi Şentürk Cami'nin resmi açılışının yapılacağı günde, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk'ün yapımını üstlendiği mevcut eğitim kampüsünde tamamlanan Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu'nun da açılışı gerçekleştirilecek. 

Aynı gün Adabaşı köyünde inşa edilen Adabaşı Bayram Ali Şentürk Eğitim ve Spor Kompleksi, Esentepe mahallesinde Endüstri Meslek Lisesi'nin eski yerinde inşa edilecek Adişah Şentürk Anaokulu ile Ozulu caddesindeki yurdun yerinde inşa edilecek Nilüfer Şentürk Anaokulu için temel atma törenleri düzenlenecek.

Programda Bayburt Grup ile Bayburt Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında okulların yapımı için protokoller imzalanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fifi 3 yıl önce

Rabbim razıdır binali beyden. Bayburda tren getirdi.

Avatar
Bayburt 3 yıl önce

Sn Başbakan ın Bayburt ziyareti, şüphesiz önemli, şimdiden kendileri hoş geldiler. Önemli dedik neden önemli, çünkü kendileri daha önce yatırım bakanlığı yaptı, büyük hizmetleri oldu ve Başbakanlık ile bu hizmetlerini taçlandırdı; Kendilerine, Sn Başbakanım sizin görevde olduğunuz dönemlerde, Bayburt için TREN yolu sözünüz vardı, hatta tüm Devlet ricali bunu sözlü onaylamıştı, diyerek hatırlatmada bulunulmalı ve bu konuya destek ve gayretlerinin sürmesi adına lobi çalışması sürdürülmeli. Tabi ki kendisi esprili bir kişiliğe sahip olduğu için, şunu duyarsanız şaşırmayınız. Biz yapmayacağız demedik , ama şu gün başlayıp, şu gün bitecek de demedik diye bilir, DEMİREL vari bir taktik ürete bilir, benden hatırlatması, Fakat Sn YILDIRIM ı sıkı tutarsak sonuç alabiliriz, Birde Bayburt lu yetkililere seslenmek lazım, yanımızda yöremizde, yetkililer ve STK lar boş durmuyor koşuyor, yörem adına ve ülkem adına neler yapa bilirim diye. Bizde ise bu faaliyet daha cılız duruyor. Özellikle İl siyaset