Bayburt Belediyesi, mağdur vatandaşın evini onardı!

Bayburt Belediyesi önceki dönemde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında kamyonun devrilmesi sonucu kullanılmaz hale gelen Aydın Atayeter’e ait evi yeniden yaparak kendisine teslim etti. 

Bayburt Belediyesi, mağdur vatandaşın evini onardı!

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sırasında Aydın Atayeter’e ait Veysel Mahallesi Yamaç Sokak’ta bulunan ve kamyon devrilmesi sonucu büyük oranda hasar görerek kullanılamaz hale gelen ev Belediye tarafından yeniden yapılarak sahibine teslim edildi.

60 metre kare büyüklüğündeki tek katlı evin Atayeter’e tesliminde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Önceki dönemde alt yapı çalışmaları sırasında belediyemize ait bir kamyonun devrilmesi sonucu Aydın Atayeter kardeşimizin Veysel Mahallesi Yamaç Sokak’ta bulunan evi büyük hasar görmüş ve maalesef kullanılamaz hale gelmiş. Bizde Bayburt Belediyesi olarak kendisinin mağduriyetini sonlandırmak için bir çalışma başlattık evini yeniden yaptık. Kendisinin bu konudaki mağduriyetini sonlandırdık ve evini teslim ettik hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Teslim törenine Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Kaygusuz, Veysel Mahalle Muhtarı Yaşar Gökçe,  Aydın Atayeter, Mustafa Atayeter, Tuncay Atayeter ve Belediye Teknik Personeli katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 2 yıl önce

Belediyeye çok teşekkür ederim. Çok sevindim. Bu kardeşimiz kaç senedir mağdur durumda ve akpli yöneticiler malasef vatandaşa kör ve sağır. Il başkanı, milletvekili olanlar nice dalkavuğun işine görüyor ama Allahu Teâlâ o nasipsizlere böyle bir hayır işlemeyi, mazlumları gözetmeyi nasip etmiyor. Bir düşünsünler bakalım acaba neden?

Avatar
BAH BAH BAH 2 yıl önce

İgitler kaçar lira verdiz cebizden?