Başkan Pekmezci, muhtarlardan taleplerini dinledi

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Merkez mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Pekmezci, muhtarlardan taleplerini dinledi

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Pekmezci, toplantıda yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

2023 yılı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkan Pekmezci, mahallelerde yoğun bir çalışma trafiği planladıklarını söyledi.

Daha sonra sözü misafirlerine bırakan Başkan Pekmezci, muhtarlardan taleplerini ve mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dinleyerek tek tek not aldırdı. Muhtarlar ise Başkan Hükmü Pekmezci'ye daha çok bir araya gelmek istediklerini ifade ederek toplantı için teşekkür ettiler.

Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli, Nesimuttin Selçuk ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya, Esentepe Mahallesi Muhtarı Bekir Demir, Uzungazi Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Pekmezci, Karasakal Mahallesi Muhtarı Zafer Burak, Şeyh Hayran Mahallesi Muhtarı Fuat Yıldız, Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun,  Camii Kebir Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuyumcu, Veysel Mahallesi Muhtarı Yaşar Gökçe, Mehmet Çelebi Mahallesi Muhtarı Mehmet Helvacı, Şingah Mahallesi Muhtarı Ferdi Kiki, Tuzcuzade Mahallesi Muhtarı Kamil Algan ve Kaleardı Mahallesi Muhtarı Arif Kalekahyası katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asım 12 ay önce

sayın başka keşke MHP lilerinde taleplerini dinleseydiniz ama hiç adam yerine koymadınız işe aldığın diğer partililer MHP ye oy vermedi şimdi aynı akıbet seni bekliyor

Avatar
Galip ceylan 12 ay önce

Sayın başkan bu toplantıları keşke seçimden önce yapsaydin

Avatar
misafir 12 ay önce

1-Belediye otobüsleri 07:00-24:00 arası olmalı
2-Şehit Osman'a çıkarken yol kenarındaki ağaçlandırma alanına fidanlar dikilmeli.
3-Yollardaki çukurlar doldurulmalı.
4-Yollara konulan yavaşlatma engelleri boyanmalı ve standart olmalı
5-Dikilen fidanalr sulanmalı,bakımı yapılmalı.
6-Kaldırım,yol ve çevredeki çöpler zamanında ,düzenli toplanmalı.
7-Kaldırım işgali engellenmeli.
8-Çöken,bozulan kaldırım ve yollar tamir edilmeli
9-Mahallelerde toplantı yapılmalı
10-Personel kıyafet,davranış ve iletişim konusunda seminer,denetim ve rehberlik ile daha güzel ve verimli bir belediye anlayışı için eğitilmeli...

Avatar
İbrahim 12 ay önce

Belediye dolmuşlarını 08:00-17:00 arası çalışıyor. Türkiye de tek... Sevgili muhtarlarımız bu sorunu da iletiniz mi. Vatandaş olarak ilettik sonuç olamadık bundan sonrada olacağımızı düşünmüyorum. Bir sonraki belediye başkanının çözeceğini 0mit ediyorum.

Avatar
Davut Tircan 12 ay önce

Belliki çok çalışmışlar. Hemen eksik kalanları tamamlayacaklr.

Lütfen Bayburtumuza ve Bayburtluların hayatlarını kolaylaştıran işlerinizi yazarmısınız.

Hakkınızı yemeyeli seçim zamanı.

Avatar
kalender 12 ay önce

Muhtarlar Birazda Mahelleriyle ilgilenirseler daha iyi Olur