Başkan Pekmezci, Bahçeli ile görüştü, şölene davet etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci bir dizi ziyaretler için Ankara'ya gitti.

Başkan Pekmezci, Bahçeli ile görüştü, şölene davet etti

Bayburt Postası - MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret eden Başkan Pekmezci, Bayburt'ta tamamlanan ve devam etmekte olan projeler hakkında istişarelerde bulunduktan sonra, bu yıl 27'ncisi düzenlenecek olan Bayburt Dede Korkut Uluslarası Kültür ve Sanat Şölenine Bahçeli'yi davet etti. Başkan Pekmezci, ziyarette Bayburt'u konuştuklarını ifade ederek, "Yoğun gündemine rağmen bizleri makamına kabul eden Hareketimizin Lideri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. İlimizde tamamladığımız, devam etmekte olan ve planlanan projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduktan sonra Genel Başkanımızı 27. Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Sölenimize davet ettik" dedi. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Bahçeli ise Başkan Pekmezci aracılığıyla tüm Bayburtlulara selamlarını iletti. 

Buradaki ziyaretini tamamlayan Pekmezci, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan'ı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ı, MHP teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ı, MHP Genel Sekreter Yardımcısı aynı zamanda İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu'nu ve Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'i ziyaret ederek, Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri'ne davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 10 ay önce

Devlet abiye emekliye seyyanen zam neden verilmediyi sorsun. Lafı havada kaldı.

Avatar
Saban 10 ay önce

Cagirmasaydiniz Allah muhafaza keklik şarkısını falan söylemeye kalkar

Avatar
Mer 10 ay önce

Saban bey yorumunuz harika olmus, sabah sabah beni gulumsettiniz. Bu arada Bahcelinin keklik turkusunu bilmeyenler icinlink koydum bakabilir:)

https://youtu.be/P0Trx8do18c