Atatürk, 81. ölüm yıldönümünde özlemle anılıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü anma programı münasebetiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Atatürk, 81. ölüm yıldönümünde özlemle anılıyor
Bayburt Postası - Saray Bahçesi Kent Meydanı'nda gerçekleşen törende Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Garnizon Komutan Vekili Yarbay Recai Yılmaz ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın seslendirilmesi ve bayrağın göndere çekilmesiyle tören sona erdi.

Atatürk'ü anma etkinlikleri çerçevesinde Şair Zihni Kültür Mekezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir program düzenlendi.

Milli İrade Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen programda şiirler okunarak Atatürk'ün sevdiği türküler seslendirildi. Daha sonra ise 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.