Arpalı ve Pamuktaş’ta korkutan yangınlar!

Bayburt'ta bugün iki ayrı yerde yangınlar çıktı. Yangınlarda 4 ev ile 1 ahır zarar gördü.  

Arpalı ve Pamuktaş’ta korkutan yangınlar!

Bayburt Postası - Bayburt'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Pamuktaş(Ermene) köyünde Hacı Zurnacı'ya ait evde sebebi bilinemeyen nedenden ötürü yangın çıktı. Alevlerin bir anda büyüdüğü yangın yan tarafta bulunan Hakkı Zurnacı'nın evine sıçradı. Yangında can kaybı yaşanmazken, Hakkı Zurnacı'ya ait evin çatısı tamamen yandı, evinin ise bir kısmı yangından zarar gördü. Yangında Hacı Zurnacı'ya ait ahır ise kısmen yanarak evi ve çatısı kullanılamaz hale geldi.

Bayburt Merkez’e bağlı Arpalı beldesinde Servet Baydemir'e ait evde bacadan kaynaklı çıkan yangında ise iki ev zarar gördü. Baca yangını rüzgarında etkisiyle büyüyerek yan tarafta bulunan Osman Baydemir'in evine sıçradı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, iki akrabanın evinin çatıları yangından zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

Yangınlar itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması ile söndürüldü. 


 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Yangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 1 yıl önce

Kömür yakan insanların baca temizlerken veya sobalarının Alevi bacaya ulaşıyorlar kurumların yanmasından dolayı çatıya kadar çok yüksek bir ısı oluşuyor ve bacanın yanında ne varsa yanıyor dikkatli olmak lazım Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 1 yıl önce

GEÇMİŞ OLSUN...

Avatar
Bayburtsevdalısı 1 yıl önce

Köylerede yılının elatmasılazımvatandaslarin maddi gücüolmadiğin dan eskievlerinde yağın kaçınılmaz oluyor