Akbulut köyü karantina altında!

Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Akbulut köyü (Abrans) Koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Akbulut köyü karantina altında!
Bayburt Postası - Akbulut köyünde iki gün önce yapılan testlerde kronik rahatsızlıkları bulunan 3 kişinin sonuçları pozitif çıktı. Durumundan şüphelenilen 1 kişinin ise test sonucu bekleniyor. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından köy karantinaya alındı.

Salgının yayılmasının önüne geçmek için alınan karara göre, köye giriş çıkışlar da 14 gün süre ile yasaklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KURT GÖZÜ 4 yıl önce

Sayın MHP il başkanı acaba kimi istifaya çağıracak bu sefer:)Tüm uyarılara rağmen insanlar MEVLIT OKUTMAYA devam ediyor.Toplu halde yemekler devam ediyor. Sorumsuzluk örneği bir hareket sonucudur.14 gün değil 24 gun karantina uygulansın:))

Avatar
Emre yılmaz 4 yıl önce

Hangi köyde mevlit okundu,yada toplu yemek gerekeni yapalım?

Avatar
Er sedat 4 yıl önce

Kurt gözü kimden duydunda hemen mevlit okutmalar felan diye yorum yapmissin sadece ramazanda kendi aile icinde yeni vefat etmis babasina hatim yapan cocuklari disinda kimsenin eve girmedigi bir durumda neyin kafasiyla yorum yapiyorsun

Avatar
Hulusi 4 yıl önce

kurt gözü, hatim olayı yok kardeş. kulaktan duyma bilgileri kesin bilgi diye aktarman yanlış